Elektrische fietsen

Elektrische fietsen in de meest praktische zin van het woord en geschikt voor bijna alle doeleinden. Meestal voorzien van een half-open of dichte kettingkast en een ingebouwd versnelling- en remsysteem. De motor zit meestal weggewerkt in het midden (bij de trapas) en soms in het voorwiel.
Door de weggewerkte versnellingssystemen hebben De “Nederlandse” weersomstandigheden minder invloed op de fiets, dus minder onderhoud en meer zorgeloos fietsen! En, altijd een duwtje in de rug.20150710_155322

Normale fietsen

Fietsen in de meest praktische zin van het woord en geschikt voor bijna alle doeleinden. Voorzien van een geheel gesloten kettingkast en een ingebouwd versnellingssysteem. De “Hollandse” weersomstandigheden hebben minder vat op die gesloten systemen, dus minder onderhoud en meer zorgeloos fietsen! Uiteraard is een betrouwbaar verlichtingssysteem aanwezig.

20150710_160115

Hybride fietsen

Op een hybride toerfiets kan je op een ontspannen wijze heerlijk fietsen. Je kunt kiezen voor een model met 21 of meer versnellingen, waarmee je ook in een meer heuvelachtig terrein uit de voeten kunt. Het grote voordeel van een derailleursysteem is dat het minder wrijving geeft en daardoor lichter fietst, door het grote aantal versnellingen is er altijd een passend verzet beschikbaar.

Kinderfietsen

Kinderen vallen op het uiterlijk. Mooie kleuren, het blitse frame of de stoere dikke banden. Ouders gaan graag ’n stapje verder: ‘hoe zit het met de veiligheid, de degelijkheid, hoe lang gaat de fiets mee?’ Stoer, leuk of hip. Het staat nooit alleen. Bij Van der Bij fietsen gaat het altijd samen met veiligheid en degelijkheid. Opvallende verlichting en reflectie, een degelijke constructie van frame en betrouwbare remmen. Al onze kinderfietsen zijn voorzien van een terugtraprem en handrem(men). De grotere kinderfietsen beschikken over 3 versnellingen.

20150710_155540